Vaječná pomazánka za pár minut

By  | 5430

Suchý chléb? Ale kdepak! Připravte si pomazánku raz dva a pořádně se najezte! 🙂 Ideální pomazánka na naši domácí bagetu.

Složení:

  • 6 vajec
  • 100 g taveného sýru
  • 150 g tatarky
  • 50 g másla
  • sůl
  • pepř
  • dle chuti: cibule, sladká paprika, hořčice, tvrdý sýr, koření

Postup:

Nejdříve uvařte vejce natvrdo. Nechte je vychladnout, oloupejte je a opatrně rozřízněte. Vyjměte žloutek a ten rozmíchejte s taveným sýrem, tatarkou a máslem. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem. Dle vaší chuti můžete dále přidat např. sladkou papriku, nastrouhat tvrdý sýr apod. V posledním kroku přidejte nakrájený bílek a důkladně promíchejte. Pomazánku můžete mazat na chléb či bagetu.

Ohodnoťte příspěvek

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *