V čem vařit?

By  | 720

Na našem webu můžete nalézt mnoho originálních a vyzkoušených receptů. Někdy však můžete tápat, v čem si vlastně ty dobroty uvařit a s tímto se vám budeme snažit pomoct v následujících řádcích.

Tak například naše zapečené brambory se smetanou a kuřecím masem nebo naše pečená kýta. Na výběr je z několika materiálů, ze kterých jsou vyrobeny zapékací misky. Například porcelán, keramika, teflon, ocel, sklo.. Těžko říct, který je ten nejlepší. Některé hospodyňky preferují keramiku, jiné sklo. My jsme použili keramickou misku a byli jsme spokojení. Jelikož se nejedná o žádné rychloobrátkové zboží, doporučujeme zvolit spíše kvalitu, která vydrží mnohdy i několik let. Jako tip zde můžeme uvést zapékací misky od Tescomy.

Pokud jste polévkoví, omáčkoví, rádi dusíte a vaříte v hrnci, potom máme další tip a tím jsou sady hrnců Tescoma. Výhodou je vysoký poměr cena/kvalita a jednoduchá údržba. Zatím se nám nestalo, že by se něco vyloženě připálilo a nešlo to z toho dostat. Další výhodou je, že si všechny hrnce dobře rozumí s plynovými, elektrickými, sklokeramickými i indukčními varnými deskami.

Jestli používáte indukční varné desky, doporučujeme nádobí na indukci. A v čem je indukční vaření tak výjimečné? Především v rychlosti přípravy, vysoké účinnosti a bezpečnosti. Jakmile totiž sejmete nádobí z desky, přeruší se obvod, a tudíž nehrozí žádné poranění. Ale pozor, k indukčnímu vaření je zapotřebí takové nádobí, které v sobě obsahuje železo.

Pokud jste především na dietní jídla, můžete se podívat na doporučení FUSION Diet Revolution.

Doufáme, že jsme vám alespoň trochu pomohli s výběrem a přejeme dobrou chuť. 🙂

Ohodnoťte příspěvek

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *